Thursday, 7 February 2013

Cursor Nama Sendiri

Assalamualaikum 

hai semua apa kabar?mesti ramai yang inginkan cursor yg cantik2 lebih2 lagi kalau cursor nama sendiri atau cursor gambar sendiri mesti comel dan 'cool' kan....memang ramai yg suka tapi nak buat sendiri tak pandai?tak kreatif?kepada blogger2 yg ada masalah macam tu boleh la order dengan i, i boleh buatkan..uollss boleh request cursor yg macammna uollss nak insyaallah i cuba buat dan uollss akan puas hati..harga tak ada la mahal macam beli IPAD kan..hehehehe..harga seperti dibawah :

1 cursor = rm 1.50
5 cursor = rm 5.00
10 cursor = rm 8.00


Cara pembayaran:
1) Bawah rm 10 hanya perlu topup ke no phone
2) Lebih rm 10 boleh transfer ke acc bank


Apa yg Best tentang cursor yg i buat?
Uolls request macammna yg uolls nak dan i buatkan dan sebelum i bagi no kod i akan publish if uollss suka dan puas hati baru uolls bayar dan i akan bagi no kod cursor DAN if x suka dan tak puas hati i akan tukar dan buat lain..:))






                                                   
                                                             

                                                                    








✿ tq kerana sudi membaca entry ni!!like kalau suka!! ✿

Sunday, 27 January 2013

COLOURFUL

Kenapa Memilih Colourful??

Mesti ada yang tertanya kenapa blog ni sungguh bewarna warni macam colour pelangi kan?dan mesti ada yang naik meluat nak bukak blog ni  sebab sakit mata disebabkan colour blocking kan?hehe...sebenarnya colourful tu memang favourite i..lagi2 colour PINK..huhuhu...sebenarnya colourful sangat menarik bagi orang2 yg memang suka benda yang cute2 lah..kalau yg tak suka tu tak boleh buat ape..dan warna warni ni menggambarkan seseorang tu sangat friendly, cheerful, lembut (perasan jap) dan hakikatnya memang warna warni ni bagus kerana boleh menceriakan suasana..kalau tak ada warna warni ni cuba bayangkan dunia ni hanya berwarna hitam???mesti tak ceria!!! dan kepada uollss semua i harap ceria2 selalu macam blog i ni yang berwarna warni..hukhukhuk....
ok la..kepada yang 1st time visit blog i ni jangan lupa tinggalkan jejak uolls dan i akan follow uollss..dan kepada yang berminat nak cuba produk2 yg i jual jangan lupa juga tinggalkan mesej ye insyaallah i akan reply asap...ok sampai disini je kali ni..bye bye

✿ tq kerana sudi membaca entry ni!!like kalau suka!! ✿

Tuesday, 22 January 2013

Hubungi saya

uollss semua kalau berminat dengan produk yg i jual tu boleh je contact i..bagaimana caranya???ok ni caranya :
1) boleh tinggalkan jejak uolss di Shoutbox
2) boleh email di fifieyariana@gmail.com
3) boleh inbox terus ke facebokk personal i..klik sini

i akan reply msej uolss ASAP...insyaallah..



✿ tq kerana sudi membaca entry ni!!like kalau suka!! ✿

Hair Serum

hai..assalamualaikum uoollss....ok hari ni i nak berkongsi rahsia rambut sihat pulak...semua orang tak kira lelaki mahupun perempuan mesti mengimpikan rambut yg sihat, bersinar, lembut, terurai dan lain2 lah..tak ada sape yg suka akan rambut rosak, hujung bercabang, berkelumumur, berminyak dan bau hapakkk...betul x?hehehe...ok i nak memperkenalkan satu Serum yg boleh menyelesaikan semua masalah tu..bukan janji tapi pasti..insyaallah...ni semua atas dasar testimoni diri sendiri..tu yg berani cakap dan berani jamin..dengan harga yg terlalu dan tersangatlah murah uollss akan dapat merealsasikan impian untuk dapatkan rambut yg uollss inginkan...tak payah susah2 nak ke saloon setiap hari hanya sapukan serum saja...jimat wang dan ofcozzz jimat masa...harga dia bermula dari Rm 0.50 sen untuk satu biji dan kalau beli banyak dapatla diskauunn..kalau berminat nak tahu harganya secara detail boleh contact i bila2 masa je yg uollss mahu..i sedia melayan uolls semua...cewahhhh.......cubalah geranti uollss semua puas hati..sape taknak rambut cantik ye takk....ok ni Serum yg i cakapkan tu :



nanti i akan kongsikan gmbar result selepas mencuba Serum ni ok..selamat mencuba..rambut adalah mahkota setiap wanita..*wink*
✿ tq kerana sudi membaca entry ni!!like kalau suka!! ✿

Sunday, 20 January 2013

Testimoni

sekarang i nak post kan testimoni  untuk produk tabita ni..uolls bandingkan sendiri ye..hehe..



perbezaannya nampak tak sebelum pakai tu kulit agak kusam, tak sekata, tengok macam muram je...selepas 3 minggu penggunaan dah nampak ok sikit dari yg sebelumnya...

ini pula gambar selepas 6 bln penggunaan


tanpa secalis bedak cuma eyeliner dan maskara saje..berbeza kan dengan sebelum penggunaan..

✿ tq kerana sudi membaca entry ni!!like kalau suka!! ✿

Fake Tabita

assalamualaikum....hello2...harini berjumpa smula kita ye...seperti yg dijanjikan haritu i nak ceritakan kat uolls kan gimana i boleh terbeli dgn Tabita yg tiruan tu...ok i nak story mory kat uolls..semoga boleh dijadikan panduan sebelm uolls membeli produk kecantikan ataupun kesihatan..
ok sebenarnya i dah pakai tabita ni dah nak masuk 7 bln..1st time beli wktu tu harga dia Rm 400..wktu tu i memg tak tau sangat pasal tabita ni..dgr org cerita pom pam pom pam pasal tabita ni Hot Selling Katenyeee...memang best lah dgr org cerita tentang keberkesanannya..so tanpa membuang masa i terus cari penjual tabita ni kat facebook..call banyak juga agent tanya, ada yg ckp harga dia smpai mencecah Rm 500 tapi tengah promotion dptla Rm 470..i tak puas hati i call sorang penjual ni..(dia sangat baik)..dialah yg start cerita pasal Tabita ni kat i..dia bagitau tentang kbaikan tabita dan dialah juga yg cerita bahawa tabita ni banyak digunakan oleh golongan artis di Malaysia, so ape lagi bila dgr pasal artis lagi lah excited (berkobar-kobar) i nak mencoba Tabita ni..so i dapat harga Rm 400..so i rasa ok la harga tu daripada harga penjual yg pertama kali i call tu, jauh beza harga dia..i pun taknak melenggahkan masa sebab tak sabar nak rasa kulit cantek i pun terus order...order pun senang je call, then terus c.o.d tempat yg dijanjikan..waktu nak beli tu ada dua sebab i nak cod mgkin ini boleh dijadikan panduan untuk uolss smua..
sebab2nya :
1)sebabnya i takut kena tipu dgn jualan online sebab ni melibatkan duit yg banyak bkn sikit..(maafla bkn x percaya tapi ambil langkah berjaga2)
2)sebabnya i takut kena tipu dengan barang yg palsu ataupun kata omputehnya "FAKE"
3)sebabnya tak sabar nak guna  kalau tunggu post lambat sangat so cod boleh terus pakai..kihkihkih...

tapi sebab yg utamanya adalah yg pertama dan yg kedua tu, yg ketiga tu takdela sangat..hehe..ok so bila dah dapat tu bermula lah kehidupan i dengan Tabita..meh i kongsikan ceritakan pengalaman dengan tabita ni..untuk minggu yg pertama biasalah proses peeling tu mmg ada tapi tak ada la teruk pun cuma pedih sikit2 je..yelah kata nak cantik kan kena lah bekorban sikit bak kata pepatah omputeh "Beauty is Pain" kannn.....hehehe...tapi lpas 2-3 minggu dah ok mcm biasa dan yg paling penting oh mai goddddd....mcm tak percaya...kulit banyak perubahan yang sangat ketara..tak pernah jumpa produk yg berkesan cam gini...syukur Alhamdulillah...
cerita yg kat atas ni mcm dah lari dari topik yg sebenarnya kannn...kata tadi nak cerita cammna boleh terbeli yg palsu..huhuhu...ok lah kita smbung lagi...slpas 3 bln penggunaan Tabita tadi, sangat berpuas hati dan nak terus continue pakai..Tabita yg lama dah habis so nak beli yg Tabita yang baru, so i survey2 la dgn penjual online yg lain...banyak la yg i add kat fb untuk tanya harga..dan jumpa la sorang ni, dia tawarkan harga yg sngat murah dan kawasan rumah dia tak jauh dri tempat i lagi lah i berminat nak beli dgn dia..so i terus order dan i cod kat rumah dia..balik rumah i bukak tabita tu tapi i tak ada rasa macam was2 sebab packaging dia mmg sama dengan yg sblm ni i beli..so dengan penuh confidentnye i teruskan penggunaan dgn tabita ni tanpa rasa ragu2..selepas 2-3 minggu i rasa macam lain macam sebab toner dan cleanser dia macam lain sangat..kalau dilihat dari packaging mmg sama mcm sebelumnya tapi isi dia mcm lain..i tak puas hati i terus call penjual tu untuk dapatkan kepastian, dan dia cakap dia jual hanya yg original..tapi kenapa slama 2minggu i pkai muka i teruk naik jerawat halus2 (mcm nanah) dan berminyak....i ni memng tak suka bergadoh dgn org..so i biarkan jela..i tak puas hati esoknya i cari penjual lain kat fb..cari punya cari i jumpa dengan seorang penjual ni..dan i tengok ramai yg beli dgn dia dan ramai regular customer yg repeat order dengan dia, nampaknya terbuktilah dia tu tak menipu..so i gagahkan diri, i order je dgn dia..harga dia pun tak mahal x murah..kira okla..so i mintak dia post aje...slma 1 hari i tunggu dan sampailah tabita i tu..apa lagi!!!!i terus bukak dan cepat2 ambil tabita yg palsu tu, i cuba bandingkan dengan yg baru tu...so memang terbukti la kepalsuannya...kerana tekstur krim dan isi kandungan toner dan cleanser dia sangat la berbeza..so memang sah la i tertipu dgn penjual sebelum ni.. i betul2 kecewa..tpi takpela i dah dapat tabita yg baru dan original yg boleh buat i tersenyum..:):):)
so pengajaran yg pertama adalah sebelum membeli barang online pastikan uollss periksa page atau account atau detail tentang penjual tu..kalau uollss tengok penjual tu memg ramai regular customer yg repeat order maknanya penjual tu tak tipu..
pengajaran yg kedua adalah jangan terpedaya dengan tawaran harga yg lebih murah..biar mahal asalkan ori, jangan murah tapi boleh merosakkan diri..
semoga cerita ni boleh dijadikan pengajaran untuk uollss semua..hati2 ye uolls...sharing is caring....

ok ni gambar muka i semasa menggunakan produk tabita yg tiruan tu :










✿ tq kerana sudi membaca entry ni!!like kalau suka!! ✿

Thursday, 17 January 2013

Tabita Skin Care

hi semua...ini adalah pertama kali i post something in my blog...and ofcoz im so excited..hehe...oklah jangan buang masa...harini i nak introduce kat uollss satu skin care yg sangat bagussss untuk wanita yg suka akan kecantikan...produk yg sangat berkesan kalau nak dibandingkan dengan produk  skin care yg melambak di pasaran sekarang..nak tau sebab apa i berani cakap macam tu?sebab i sendiri dah mencuba dan merasai keberkesanannya..dulu muka i ni banyak masalah..biasalah masalah yg utama adalah 'JERAWAT'...tapi muka i tak adala banyak sangat jerawat tapi jerawat memng suka naik suka tenggelam kat muka i ni,, dia buat muka i ni macam hotel dia pulak suka singgah suka pergi..memng geram...i ni pulak memg gatal tangan suka sangat memicit walaupun org larang tpi i buat jugak..disebabkan sikap i yg macam tu, maka i kena terimalah padahnya.."ohmaigod" banyaknya parut!!muka dah tak licin!!besarnya lobang pori!!tensionnnnnn!!!!itu adalah rungutan setiap kali i memandang cermin..huh....Setelah sekian lama mencari produk yg betul2 berkesan akhirnya i terjumpalah 1 produk yg sangat mojarabbbb...sangat3x mojarabbb okkk....inilah dia JENG JENG JENG ....TABITA SKIN CARE....tabita ni dibuat di indonesia..ramai artis dah pakai termasukla artis malaysia sendiri..mula2 i tak percaya tapi setelah dibedah siasat, memang betul artis malaysia dah ramai pakai..antaranya fasha sanda, umie aida,ayu raudah, dan ramai lagi lah..(kalau uollss nak tahu siapa lgi  uolss tanya pada agent2 yg jual tabita ni diorang semua tahu) mesti korang nak tahu apa bahan2 yg digunakan dan apa fungsinya kan..ok tanpa melenggahkan masa meh i bgitahu secara detail..
baca ni :


Apa itu produk tabita skincare dan bagaimana produk tabita skincare?
Tabita skincare adalah produk kecantikan yang menggunakan ekstrak pepaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak pepaya dikenal masyarakat karena khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit, oleh karena itu produk Tabita skincare sangat cocok untuk segala macam jenis kulit. Tabita skincare juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Masing masing vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

Tabita skincare juga tidak mengandung bahan-bahan yang berbahaya bagi kesehatan manusia seperti mercury dan hydroquinone. Zat tersebut biasanya banyak terkandung dalam produk-produk kosmetik atau produk kecantikan. Zat tersebut dapat membuat ketergantunggan bahkan jika digunakan dengan dosis/kadar yang lewat dari toleransi yang ditetapkan, dalam penggunaan yang jangka lama dan secara terus menerus dapat mengakibatkan terjadinya kangker kulit. Berbeda dengan Tabita skincare yang dirancang menggunakan bahan alami yang membuat kulit tampil cantik alami pula.

Tabita skincare dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang biasa terjadi, diantaranya adalah: 
• Jerawat
• Flek-flek karena matahari
• Pigmentasi atau warna kulit tidak rata
• Noda bekas jerawat
• Tekstur kulit yang tidak rata karena bekas jerawat
• Kulit kusam
Selain itu Tabita skincare juga berfungsi sebagai :
• Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda
• Mencerahkan warna kulit
• Meratakan kulit yang ’bolong-bolong’
• Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah

" The Best Product for the Best Person Only " — 


ok nanti i uploadkan testimoni ye...so keep in touch ye...ooppss lupa kalau uoollss nak kulit cantik meletoppss macam artis2 indonesia dan juga malaysia cuba la ye..kalau nak order boleh je contact i, dan pastikan yg original tau, sebab tabita ni ada juga yang fake sebab i sendiri dah terkena..nanti i kongsikan cerita macammna i tertipu dan terbeli yg palsu..tapi bkan skrg la cite sbb masa dah time..ok To be Continue~~~~~~









✿ tq kerana sudi membaca entry ni!!like kalau suka!! ✿