Sunday, 27 January 2013

COLOURFUL

Kenapa Memilih Colourful??

Mesti ada yang tertanya kenapa blog ni sungguh bewarna warni macam colour pelangi kan?dan mesti ada yang naik meluat nak bukak blog ni  sebab sakit mata disebabkan colour blocking kan?hehe...sebenarnya colourful tu memang favourite i..lagi2 colour PINK..huhuhu...sebenarnya colourful sangat menarik bagi orang2 yg memang suka benda yang cute2 lah..kalau yg tak suka tu tak boleh buat ape..dan warna warni ni menggambarkan seseorang tu sangat friendly, cheerful, lembut (perasan jap) dan hakikatnya memang warna warni ni bagus kerana boleh menceriakan suasana..kalau tak ada warna warni ni cuba bayangkan dunia ni hanya berwarna hitam???mesti tak ceria!!! dan kepada uollss semua i harap ceria2 selalu macam blog i ni yang berwarna warni..hukhukhuk....
ok la..kepada yang 1st time visit blog i ni jangan lupa tinggalkan jejak uolls dan i akan follow uollss..dan kepada yang berminat nak cuba produk2 yg i jual jangan lupa juga tinggalkan mesej ye insyaallah i akan reply asap...ok sampai disini je kali ni..bye bye

✿ tq kerana sudi membaca entry ni!!like kalau suka!! ✿

No comments: